Specialtillverkade produkter av kompositplast till tävlingsbilar

 

 

front-products.png

10-år i branschen, 2006-2016

Produktsida

Kompositmaterial tillverkas av två eller flera material med olika fysikaliska och kemiska egenskaper. När de kombineras skapas ett nytt material med andra egenskaper. De enskilda komponenterna förblir separata och distinkta i den färdiga produkten

Kolfiber är en komposit och består av tunna dragna trådar av kol, vävda eller tvinnade till mattor, vävar eller band. Kolfiber används tillsammans med epoxi-, poly- eller vinylester för att tillverka lätta och starka konstruktioner till bilar, båtar, cyklar, fiskespön, rullar, flygplan, golfklubbor, helikoptrar, hjälmar, rullbräden, skidor, surfbräden, tennisracketar, vapen och mycket annat. Jämfört med glasfiber är kolfiber lättare, styvare men har sämre slagtålighet och används därför ofta tillsammans med aramidfiber. Kolfiber har blivit mycket populärt i laminat på grund av den höga styvhet som kan uppnås. Fördelen gentemot metall är att den inte rostar.

Gustavsson Composite har lång erfarenhet av komposittillverkning, bland annat kolfiber och glasfiber.

 


Såhär kan det gå till när man tillverkar bildelar i kolfiber

Gustavsson Composite hjälper dig med specialtillverkade produkter till din tävlingsbil. Vi reparerar också och kan i mån av tid även hjälpa dig med legotillverkning eller specialdelar till just ditt projekt, utöver de som vi presenterar här på hemsidan. 

Vi har lång erfarenhet av komposittillverkning. Företaget startades 2006, och började med enklare glasfiberreprationer. Snart startade även tillverkning av egna produkter i kolfiber, glasfiber och armidfiber. Vårt fokus ligger inom bilsport där vi inriktar oss på rally, banracing, & rallycross.

Varmt välkommen att höra av dig till oss och lycka till i nästa tävling

För att  bibehålla vår höga kvalité och göra dig nöjd som kund vill vi gärna ha en så personlig kontakt som möjligt vid beställningar. Vi kommer alltid att ringa upp dig eller mejla tillbaka för att stämma av din beställning innan vi börjar tillverka dina delar eller levererar från vårt lager.

1. Titta runt på sidan och skriv ner produkterna som du vill veta mer om eller beställa

2. Fyll i formuläret här nedanför

3. Skicka iväg formuläret, ange gärna vilka tider du är lättast att nå per telefon om du vill att vi ska ringa


Leverans

När vi fått beställningen tar vi kontakt med dig och stämmer av samt kommer överrens om en leveranstidpunkt. Vi skickar produkterna till ditt närmaste postombud. Vi är kända för snabb och hög kvalité i leveranserna. 

Betalning

Betalning sker via postförskott när du hämtar ut produkterna. Vill du slippa postförskottsavgiften så kan du istället betala med betalsystemet Swish. När du betalat skickar vi produkterna.

Vårt Swishnummer är:1232768455

swish logo primary RGB   Så här fungerar Swish  

 

Gustavsson Composite

Adress: Skruvstad, Sjögärdet 2, 664 91 GRUMS

Telefonnummer: 070-54 67 418

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Ditt namn(*)
Skriv i ditt namn, tack.

Din epost(*)
Skriv i din epost-adress, tack.

Ämne(*)
Skriv ett ämne, tack.

Jag är intresserad av följande artiklar

Invalid Input

Meddelande(*)
Skriv ett meddelande, tack.

land
Invalid Input


VI LEVERERAR TILL

STCC     WRC     SUPERCARS

DELA